Prikazovanje 1–12 od 21 rezultatov

 • Fraser Essentials BIG Volumising regenerator

  Odličen regenerator, ki dodaja volumen dlaki in skrbi za njen zdrav izgled! Razmerje mešanja 1:50.

  27,50 89,50 
 • Fraser Essentials BIG Volumising šampon

  Idealen šampon za ustvarjanje volumna in hranjenje dlake! Razmerje mešanja 1:50.

  27,50 89,50 
 • Fraser Essentials BIG Volumising sprej

  Idealen sprej za dodajanje volumna in hkrati negovanje dlake.

  27,50 89,50 
 • Fraser Essentials Brushing sprej

  Idealen sprej za redno nego za vašega urejenega ljubljenca.

  25,50 84,50 
 • Fraser Essentials Classic black šampon

  Črn šampon ustvarjen z mislijo na temno dlako. Pomaga pri globoki črni barvi in preprečuje suho dlako, ki je pogosto posledica šamponov, ki barvajo dlako. Eterično olje janeža je bilo izbrano kot sestavina za pomoč pri obnavljanju poškodovane dlake. Znan je tudi po svojih antiseptičnih in protimikrobnih lastnostih. Razmerje mešanja 1:50.

  27,50 89,50 
 • Fraser Essentials Classic chocolate šampon

  Čokoladna barva dlake začne pogosto hitro siveti in izgubi svojo lepo globoko čokoladno barvo. Šampon Classic chocolate poskrbi za to, da ohranite zdravo rjavo dlako ter poskbrite za to, da le ta ni suha in se ne lomi. Eterično olje kakava je bilo izbrano kot sestavina za pomoč pri obnavljanju poškodovane dlake. Znan je tudi po svojih antiseptičnih in antimikrobnih lastnostih ter bogato …

  27,50 89,50 
 • Fraser Essentials Classic red šampon

  Rdeča oz. zlata dlaka še nikoli ni bila tako intenzivna! Classic red šampon skrbi za to, da dlaka ostane čvrsta in dobro nahranjena, saj dlake ne izsuši. Eterično olje mandarine je bilo izbrano kot sestavina zaradi svojih antiseptičnih in protimikrobnih lastnosti. Znano je tudi, da poveča prekrvavitev kože, kar vodi do bolj zdrave dlake in njene povečane rasti. Razmerje mešanja 1:50.

  27,50 89,50 
 • Fraser Essentials Classic white regenerator

  Classic white regenerator je izdelek, s katerim boste dodali dodaten sijaj beli dlaki vašega ljubljenca. Razmerje mešanja 1:50.

  27,50 89,50 
 • Fraser Essentials Classic white šampon

  Šampon narejen predvsem za svetle odtenke dlake kot je bela in srebrna. Ustvarjen tako, da ne izsuši dlake kot je to pogosto pri šamponih, ki dlako belijo. Razmerje mešanja 1:50.

  27,50 89,50 
 • Fraser Essentials Coat stimulant šampon

  Pomagajte vašemu ljubljencu spodbuditi rast dlake! Fraser Esentials Coat Stimulant šampon ne vsebuje sulfatov in parabenov. Zaradi njegove sestave je izboljšana cirkulacija v koži, kar pomaga pri rasti dlake. Razmerje mešanja 1:50.

  29,00 91,00 
 • Fraser Essentials Coat stimulant sprej

  Ta revolucionarni sprej je bil ustvarjen z željo po spodbujanju obnove in rasti dlake. Njegova unikatna mešanica bo poskrbela, da bo dlaka dobro nahranjena, močna, obnovljena. Kot dodatna vrednost tega spreja pa je posebna sestavina, ki spodbuja k hitrejši in bolj intenzivni rasti dlake.

  25,50 87,50 
 • Fraser Essentials Flaky šampon

  Če se spopadate s prhljajem potem morate preizkusiti Fraser Essentials flaky šampon. Ta bo pomagal očistiti kožo in hkrati poskrbel za suho kožo, ki je povzročitelj prhljaja v dlaki. Razmerje mešanja 1:50.

  27,50 89,50