Charles_NSW_Specialty_2012_1_672x544.jpg

Michelle Fraser

Michelle Fraser, ustanoviteljica znamke Fraser Essentials je mednarodna sodnica, predvsem pa kinologinja že od malih nog.

Skupaj s starši, Darrell in Maureen, je v svetu rodovniških psov prisotna že skoraj 40 let. 

Od pasem ima izkušnje kot lastnica, groomerka in razstavljalka s slednjimi pasmami: nemški ovčar, ameriški koker španjel, afganistantski hrt, border collie, angleški špringer španjel, pekinezer in papillon. Prav tako je Michelle licencirana sodnica za pasme skupin pritlikavih psov in delovnih psov (toy group, working group).

ARmani Rosette

Nastanek znamke

Znamka je nastajala skozi leta testiranj in preizkušanj različnih kombinacij surovin. Namen dolgoletnega razvoja znamke je bil izluščiti tiste kombinacije, ki prinašajo kar najboljše rezultate. Čeprav se je vse skupaj začelo v “domači garaži” pa so se iskanju najboljših sestavin pridružili tudi dolgoletni vzreditelji iz različnih koncev sveta. Tako lahko rečemo, da je znamka nastala v sožitju z izkušnjami dolgoletnih vzrediteljev. Cilj znamke je bil dosežen, ko so profesionalni izdelki za lažjo nego postali dostopni tudi tistim, ki imajo domače ljubljence.

Naj bo razstavni prvak ali domači ljubljenec, oba potrebujeta redno nego, katera bo s pomočjo teh izdelkov lažja! Ljubljenček bo po uporabi Fraser Essentials kozmetike čist, dišeč in enostavno čudovit! Verjamemo, da mora biti nega užitek in ne težko delo tako za vas kot vašega ljubljenca!